Le Ali di Mercurio

la repubblica

“Spaccasassi” il gigante rosso tra le bellezze di Tenuta Parco dei Monaci – LaRepubblica

la-Repubblica-5-marzo-2015-vino-spaccasassi-tenuta-parco-dei-monaci-matera-vino-rosso

Tenuta Parco dei Monaci overlooks Matera. The vineyard is on the Ionico sea, between the breeze and the green of Montescaglioso. Moro di Matera “Spaccasassi” is a red wine made from Cabernet Sauvignon, Merlot, Primitivo grapes. “Tenuta Parco dei Monaci has given the oenological management to Vincenzo Mercurio from Campania (Italy).”

For the entire article click on the link below, please

Tenuta Parco dei Monaci overlooks Matera. The vineyard is on the Ionico sea, between the breeze and the green of Montescaglioso. Moro di Matera “Spaccasassi” is a red wine made from Cabernet Sauvignon, Merlot, Primitivo grapes. “Tenuta Parco dei Monaci has given the oenological management to Vincenzo Mercurio from Campania (Italy).”

For the entire article click on the link below, please

Fonterepubblica.it

AntonioCorbocabernetsauvignonDocLaRepubblicaMerlotMorodiMateraPrimitivoSpaccasassiTenutaParcodeiMonaci

francesca • 5 marzo 2015


Previous Post

Next Post